Reerslev Skole er en åben skole.

Reerslev skoles landsbyordning afholder eller deltager hvert år en række arrangementer, der er åbne for offentligheden. Vi betragter os som en vigtig del af lokalsamfundet og derfor ønsker vi også at vise os frem for byens borgere og medvirke til at skabe liv og sammenhængskraft i området.

Reerslev skoles landsbyordning planlægger normalt de fleste af sine aktiviteter i løbet af juli og august måned, men vi opdaterer løbende listen over kommende arrangementer.

Kommende arrangementer i 2017-18

Julehyggedag i SFO Viben

I  december holder vi julehygge-dag i SFO´en. Der vil være æbleskiver, børnegløgg, julefilm og åbent værksted, hvor vi laver julepynt.

Datoen fremgår af vores kalender og opslag i SFO.

Hedelandsfestival 9. juni 2018 i Teater Hedeland

Reerslev Skoles Landsbyordning er som arrangør, altid massivt til stede ved den årlige Hedelandsfestival, der afholdes i Amfiteateret i Hedeland. Festivalen er en enestående mulighed for at børnene kan spille på en stor scene og professionelt udstyr. Der er gratis adgang og der er muligt at læse mere om arrangementet på Hedelandsfestivalens Facebook-side.

Sommerkoncert på græsplænen

Som det er blevet tradition markerer sommerkoncerten afslutningen på årets musikundervisning for alle klasser. tag madkurven med og nyd klassernes optræden. Datoen bliver omtalt på forældreintra.

Åbent hus i SFO for nye børn og forældre.

Traditionen tro, inviterer SFO til åbent hus for nye børn og deres forældre. I 2018 bliver det tirsdag d. 16.01.18. Klokken 17.00-18.00.