SFO Vibens åbningstider

Åbningstider for SFO Viben er følgende:

Hverdage:

Morgenåbning kl. 06:30 – 08:00

Bemærk: Mellem 6.30 og 7.00 skal børnene afleveres i Dagsistitutionen Lærken.

Mandag til torsdag kl. 13:30 – 17:00. Fredag kl. 13.30 - 16.30

Skoleferie:

Mandag – Torsdag kl. 06:30 – 17:00. Fredag kl. 06.30 - 16.30

Byrådet har besluttet følgende lukkedage:

Påske: 3 hverdage før påske (skærtorsdag og langfredag) Fredag efter kr. Himmelfartsdag

Grundlovsdag. Julelukket den 23. december og dagene mellem jul og nytår.

De forældre der har behov for pasning på lukkedage vil blive tilbudt nødpasning i opsamlingsinstitution (dog ikke grundlovsdag).

Særligt om morgenåbning

Morgenåbning i SFO Viben

Alle børn, som er indmeldt i SFO Viben, kan komme i vores morgenåbning fra kl. 6.30-8.00 alle åbningsdage.

Derudover kan børn, som går i klub og går i 3. kl., 4. kl. og 5. kl., også tilmelde sig SFOens morgenåbning.

Takst pr. 01.01.18 er 265 kr.

Nedenfor kan du læse mere om tilbuddet for klubbørn.

Morgenåbning for 3. kl. som går i klub pr. 1. april:

For 3. kl gælder tilbud om morgenåbning i perioden fra 1. aprilj - til og med 29. juni (sidste hverdag indtil sommerferien starter ).

Bemærk: I sommerferien er der ikke mulighed for tilmelding til morgenåbning, for klubbørn som går i 3. kl.

Morgenåbningstilbud er der igen 1. skoledag efter sommerferien for nuværende 3. kl.,som er kommende 4. kl.

4. kl. og 5. kl. som går i klub, kan tilmelde sig morgenåbning i SFO Viben.

For alle klubbørn gælder tilbud om morgenåbning på skolehverdage og ikke i skoleferier.